Even kennismaken met: e-Matcher

Hej!

Even kennismaken met: e-Matcher

Graag laten we jullie kennismaken met de sponsors van Team Billy. Deze helden steunen onze goede doelen: Het Ronald McDonald Fonds en de Mines Advisory Group. Alle reden dus om hen in het zonnetje te zetten! Vandaag is het de beurt aan: e-Matcher. We spraken met Esther IJsselstijn.

Kun je onze volgers die e-Matcher nog niet zo goed kennen wat meer over het bedrijf vertellen?

e-Matcher is een datagedreven softwareplatform voor bedrijven in de flexbranche dat zorgt dat bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. De focus van uitzenders en detacheerders kan daardoor maximaal ingezet worden op het snel matchen van de juiste kandidaten met de beschikbare vacatures. De hogere kwaliteit van matches zorgt tevens voor verbetering van dienstverlening voor de bedrijven in de flexbranche. Goed om daarbij te vermelden is dat e-Matcher dé oplossing biedt voor payrollers die de allocatie willen borgen, voorsorterend op de nieuwe wet WAB per 1 januari 2020. Synerg-e biedt als enige partij een end-to-end oplossing aan in de cloud!

 

Waarom heeft e-Matcher er voor gekozen om Team Billy te sponsoren?

Wij dragen niet alleen jullie, maar de de gekozen goede doelen een warm hart toe. Dan is het toch vanzelfsprekend dat we ervoor gekozen hebben? Een no brainer!

 

Hoe ga je de rally volgen?

Uiteraard op alle mogelijke manieren! Succes guys!