Hoogste punt bereikt!

Hej!

Hoogste punt bereikt!

Wij zijn nog heel ver weg van het hoogste punt dat we tijdens onze rally gaan bereiken (waarschijnlijk in één van de gebergtes waar we doorheen gaan: De Karpaten, de Hoge en Lage Tatra en de Dinarische Alpen), maar het hoogste punt van Billy is gisteren gemonteerd. Met dank aan Nordicar kon een imperiaal op Billy worden gezet.

En dat is wel zo handig: Billy staat inmiddels op vier nieuwe banden en we nemen een aantal oude banden mee op velgen om te zorgen dat we onze reis kunnen blijven vervolgen als we onverhoopt pech zouden krijgen. Zo kunnen we voorkomen dat de belofte aan onze landensponsors niet na kunnen komen: in het land (of aan de kust) die zij sponsoren kopen we immers een onvergetelijk souvenir voor hen!

In de bouw is het gebruikelijk Pannenbier te drinken als het hoogste punt bereikt wordt. Zo ver is het nu nog niet, maar er is wel alle reden om een feestje te vieren met onze community. Zet daarom vast in je agenda: zaterdag 27 juli is de BILLY Friends&Family Borrel. Details volgen.