‘Kennismaken met: onze hoofdsponsor Visma | Raet’

Hej!

‘Kennismaken met: onze hoofdsponsor Visma | Raet’

Onze Hoofdsponsor

Team Billy bestaat uit Joost, Maarten en Billy. Visma Raet is niet alleen de werkgever van eenderde van het team (van Joost), maar daarnaast ook hoofdsponsor van Team Billy. We spraken met Els van der Zalm die als hoofdsponsor onze contactpersoon is binnen Visma | Raet.

Kun je onze volgers die Visma | Raet nog niet zo goed kennen wat meer over het bedrijf vertellen?
Visma | Raet is marktleider in cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Met onze software en services helpen wij onze klanten om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Visma | Raet en haar partners bieden een geïntegreerd platform dat de waardeketen van de klanten ondersteunt met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het platform op elk moment toegang krijgen tot de gewenste applicaties. Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma AS, behorend tot de 10 van de Europese Business softwarehuizen. Visma AS heeft in totaal  800.000 klanten en 8500 medewerkers.

Waarom heeft Visma | Raet er voor gekozen om Team Billy te supporten als hoofdsponsor?
Bij Visma | Raet ‘we care about people’. We meten ons succes niet alleen in financiële termen, maar ook in wat we bijdragen aan de wereld en de samenleving. Wij voeren een actief MVO beleid waarin wij onze medewerkers stimuleren hun talenten, kennis, kunde ook maatschappelijk in te zetten. Want vanuit maatschappelijke betrokkenheid maken wij als mens het grote verschil. En toen de vraag kwam om hoofdsponsor te worden van Joost en Maarten hoefden we daar niet lang over na te denken. in 13 dagen door 14 landen rijden, zonder navigatie, zonder GPS, zonder snelwegen rijden en slechts op een routeboek rijden, voor 2 goede doelen dat is een enorme uitdaging. Een dergelijke beproeving daar hebben wij respect voor en zijn we trots op. Wij wensen Maarten en Joost dan ook alle succes en gaan het tweetal uiteraard volgen.

Op welke manier worden de collega’s betrokken?
We hebben een Visma | Raet community, een platform waar we alle informatie en verhalen met elkaar delen. Daar is naast het sponsorschap door onze organisatie ook de mogelijkheid geboden om als collega een steentje bij te dragen. Bijvoorbeeld door een deel van de route te sponsoren à 19 cent per kilometer. De belangstelling en betrokkenheid van de medewerkers is groot voor dit mooie initiatief en zij ondersteunen hen van harte.


Els van der Zalm, onze contactpersoon binnen Visma | Raet

Hoe ga je de rally volgen?
Wij gaan de rally met grote belangstelling volgen en zullen de verrichtingen van het team ook delen op onze website en uiteraard de community. De tijd voor de rally zullen de voorbereidingen in volle gang zijn en zal de communicatie daar vooral op gericht zijn. Tijdens de rally zal Team Billy iedere dag verslag doen van de rally, wat wij natuurlijk op de voet gaan volgen en vervolgens delen met de grote achterban. We kijken nu al uit naar augustus!